Gratis verzending vanaf € 35,-

Droom weg naar een bijna een vergeten wereld. 
Midden in de drukte van alle dag, vergeten we vaak te ontspannen. 


Waan u voor even in een totaal andere wereld en laat u terugvoeren naar het oude Ceylon, Bhutan en Salar de Uyuni met de traditionele TREATMENTS® behandelingen én producten. De eeuwenoude behandelingen met ieder haar eigen producten neemt u mee terug in de tijd en brengen oude rituelen en gebruiken weer tot leven. Met maar liefst drie varianten is er altijd een traditionele Treatment die bij u past.

 

CEYLON TREATMENT
Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van sheabutter, wat voedend is voor de huid. Naast een reiniging met shower foam en een massage met sheabutter, word u ook gescrubd met een milde seasalt bodyscrub. Het enige dat overblijft is een zijdezachte huid.

 

MAHAYANA TREATMENT
Ervaar het oude Bhutan met onze Mahayana Treatment. Tijdens deze behandeling word u gereinigd en gemasseerd met de traditionele Mani Stones. Na de reiniging en de massage wordt uw huid verzorgd met de verzorgende Mahayana producten zodat je als herboren de salon verlaat.

 

UYUNI TREATMENT
Tijdens onze traditionele Uyuni Treatment word er behandeld met Uyuni bundeltjes. Dit zijn bundeltjes gevuld met zout afkomstig uit de Salar de Uyuni. Met deze bundeltjes worden uw spieren los gemasseerd. Er wordt gescrubd met een lavaklei gecombineerd met een pakking. Tevens wordt de huid verzorgd met de traditionele Uyuni verzorgingsproducten.